Se indlæg
Vietnam Portalen » Erhverv og arbejde i Vietnam » Erhvervsråd og forretningsklubber
 Udskriv debat
VIETCRAFT – et delegationsbesøg til Vietnam (2017)
Admin
Håndværksrådet arrangerer i samarbejde med VIETCRAFT (Vietnam Handicraft Exporters Association) et dansk delegationsbesøg til Ho Chi Minh City og Hanoi i Vietnam, den 16.-21. april 2017. Delegationsrejsen støttes af Eksportrådet.

I april 2016 havde Håndværksrådet den første delegation med medlemmer til Vietnam – og allerede i august 2016 kunne flere af deltagerne fra medlemsorganisationen FAGA fremvise produkter fra Vietnam på Formland-messen. Baseret på erfaringerne herfra gentager vi succesen i april 2017, og udvider nu konceptet med besøg ikke bare i HCMC, men også i Hanoi.

Delegationen retter sig mod danske virksomheder, der arbejder med design, produktion, sourcing og/eller engros-salg af brugskunst, gaveartikler, interiørartikler, tekstiler, småmøbler m.m.

Formålet med delegationen er at et solidt indblik i produktionsvilkår og forretningsmuligheder i Vietnam, at identificere relevante vietnamesiske leverandører for hver af deltagerne, og at afvikle individuelle møder og besøg hos disse i løbet af delegationen.

Deltagelse kan være relevant både hvis man ikke har forhåndskendskab til Vietnam, eller hvis man allerede har kontakt til leverandører i Vietnam, men ønsker at besøge disse for at videreudvikle samarbejdet i dybden.

Hvorfor Vietnam?
Vietnam er et land med lange og dybt forankrede traditioner for fremstilling af brugskunst og kunsthåndværk. Ca. 1,5 millioner mennesker er beskæftiget i brugskunstsektor i Vietnam, både gennem produktion i de 2.000 ”craft villages” og mere industriel produktion. Keramik, lakartikler og tekstiler er af høj kvalitet i og internationalt kendt.

Derudover arbejdes der også meget med møbler og kurve mm. i naturmaterialer som for eksempel bambus, rattan, vandhyacint og havgræs. Vietnam er derfor ideelt for virksomheder, der søger unikke produkter og godt håndværk med sjæl.

Program
Det endelige program tilrettelægges iht. gruppens sammensætning og deltagernes individuelle mødeønsker. Der vil være mulighed for enten at forlænge opholdet i Vietnam eller rejse videre til Canton-messerne i Kina, der starter den efterfølgende uge.

Det er en forudsætning for at deltage, at deltagerne kan formulere en virksomhedsprofil, der beskriver konkrete kriterier for hvilke typer produkter man søger og/eller specifikation af hvilken type leverandører man ønsker at møde. På baggrund af disse vil VIETCRAFT identificere relevante kontakter til hver af deltagerne før afrejsen, samt før og under rejsen assistere med at opsætte møder med disse. Derudover skal man deltage i Håndværksrådets og Eksportrådets evalueringer af udbyttet af delegationen efterfølgende.

Pris
Prisen efter tilskud fra Eksportrådet forventes at blive kun 9.990 pr. deltagende virksomhed, inklusiv fly til/fra Vietnam, fem hotel-overnatninger, lokal transport og -fly i Vietnam, og - ikke mindst – individuel identifikation af relevante leverandører og opsætning af individuelle møder for deltagerne. (Prisen er baseret på deltagelse af 10 virksomheder og aktuelle flypriser).

Tilmelding
Tilmeldingsskema til delegationen samt information om omkostninger findes herunder. For yderligere information, kontakt chefkonsulent Tine Bork, Håndværksrådet, på bork@hvr.dk eller tlf. 2145 4802. Deadline for endelig (og bindende) tilmelding er d. 20. december 2016. Bemærk at der maksimalt er plads til 15 deltagende virksomheder.

Læs og se nærmere her: Håndværksrådet
Med venlig hilsen

Admin @ Vietnam Portalen
www.vietnam-portalen.dk
 
Spring til debat: