Se indlæg
 Udskriv debat
TUI åbner for rejser til Vietnam
Admin
”Vietnam vil de kommende år udvikle sig til en langt større turistdestination end i dag. Derfor er vi glade for at etablere den direkte Dreamliner-rute nu, så danskere kan få den unikke følelse af at ’opdage’ et nyt sted i verden”, siger Nikolai Johnsen, pressechef i TUI.

Hidtil har rejser til Vietnam primært været baseret på ruteflyløsninger med ét eller flere stop, men TUI flyver nonstop fra København, hvilket reducerer flytiden til 10 timer.

”Man skal rejse til Vietnam, hvis man er interesseret i den særlige sydøstasiatiske gæstfrihed med fantastisk mad og palmerammede sandstrande. Tager man fra Phu Quoc til de nærliggende småøer kan man opleve, at folk har set meget få turister og på den måde føle sig som opdagelsesrejsende”, siger Nikolai Johnsen.

Læs nærmere på: Take Off
Med venlig hilsen

Admin @ Vietnam Portalen
www.vietnam-portalen.dk
 
Admin
Direkte med Dreamliner fra København til Vietnam
Den 21. december 2017 er der premiere på direkte charterflyvninger fra København til den Phu Quoc, der er Vietnams største ø.

I Thailandbugten nær Cambodjas kyst ligger Phu Quoc, der er Vietnams største ø. Den eksotiske tropeø bliver nu direkte tilgængelig for rejsende fra Københavns Lufthavn. Det sker, når TUI den 21. december næste år tager hul på direkte charterflyvninger fra Danmark til Vietnam.

Mange danske rejsearrangører har igennem de senere år haft Vietnam i programmet, men der har altid været tale om løsninger med rutefly med flyskifte undervejs. Nu bliver det muligt at flyve direkte fra Københavns Lufthavn med det store Boeing 787-8 Dreamliner-fly fra Thomson Airways, der er en del af TUI-koncernen. Der flyves fra Københavns Lufthavn hver anden torsdag kl. 23.40 med ankomst den følgende dag kl. 16.20 i Phu Quoc International Airport, der blev færdigbygget i 2012. Flyvetiden er på blot 10 timer og 40 minutter.

Returrejsen foregår som en dagflyvning på fredage kl. 18.50 med ankomst i Københavns Lufthavn kl. 00.40. Flyvetiden på hjemrejsen er på 11 timer og 50 minutter. Der vil i alt blive udbudt seks afgange, hvor sidste flyvning gennemføres den 2. marts 2018. Der er plads til 241 passagerer på Dreamliner-class, og samtidig er det muligt mod et tillæg fra 4.000 kroner at købe sig op til bedre sæder på Premium Class. Disse sæder er der i alt 47 af på Dreamliner-flyet.

“Vietnam vil i løbet af de kommende 10 år udvikle sig til en langt større turistdestination end i dag. Derfor er vi glade for at have etableret denne direkte Dreamliner-rute nu, så tusindvis af danskere kan få den her unikke følelse af at opdage et nyt sted i verden,” siger Nikolai Johnsen, der er pressechef i TUI i Danmark.

Læs nærmere på: Check-in.dk
Med venlig hilsen

Admin @ Vietnam Portalen
www.vietnam-portalen.dk
 
Spring til debat: