Errias containerfirma i Vietnam lander kontrakt med CMA CGM
printer
Så er der igen grøde i den hos Vietnam-selskabet Erria Container Services i Ho Chi Minh City (Saigon), der har indgået en ny kontrakt med en af de store internationale operatører om serviceringen af containerflowet mellem CMIT-terminalen ved kysten og service- og laste/losse-faciliteterne inde i landet. ECS står også for transporten mellem terminal og depotområdet.

Ifølge Erria-CEO Henrik N. Andersen har der allerede fra start været tale om en succesforretning med over 200 håndterede TEU. Det samlede omfang på årsbasis er dog endnu åbent. Fragten med pram begge veje står i øvrigt det delvist Erria-ejede Saigon Shipping Company for. Og det er meget bevidst, at man trækker containerne frem og tilbage.

Depotet ligger således i en såkaldt ”industrial zone”, hvor eksportører mere frit kan håndtere deres containere. Og eksporten fra Vietnam er igen støt stigende, meddeler Henrik Andersen, der også kan tilføje, at selskabet lige nu er i forhandlinger med United Arab Shipping Company, UASC, om en lignende aftale med forventet ikrafttræden i indeværende år.

Læs nærmere på:
- Søfart
- ERRIA

Skrevetd.  03-12-2015 21:00 03/12-2015 21:00 843  Fremvisninger 843 Fremvisninger  0 Kommentarer 0 Kommentarer


  Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
  Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.