Få inspiration til ...
 
Notifications
Clear all

Få inspiration til rejsen

1 Indlæg
1 Brugere
0 Likes
462 Set ialt
Newsman
(@newsman)
Medlem
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 20
Topic starter  

Få inspiration til rejsen

Vietnam, Cambodja & Laos er spændende rejsedestinationer, der byder mange forskelligartet oplevelser. Både for store og små. På markeder og i stræder finder man et stemningsfyldt leben, da mange lokale har deres daglige færd udendørs.

I byerne forefindes nutidige attraktioner og historiske seværdigheder fra kejsertider og ikke mindst fra tider hvor stormagter bl.a. fra Frankrig og USA gjorde ophold i det gamle Indokina.

Gastronomisk byder de 3 lande også på store smagsoplevelser i et sundt folkekøkken med et rigt udvalg af supper, saucer, friske krydderurter og eksotiske frugter i mange former og farver.

For de aktive findes bredde pallette af sportslige aktiviteter, såsom dykkerspots, golf, cykelruter, vandring i smuk bjergrige landskaber eller tropiske nationalparker. I Vietnam, Cambodia & Laos, forefindes fine strandområder i kystbyer eller på øer for dem som gerne vil nyde strandlivet nogle dage eller mere.

Vietnam Travels afholder et rejseforedrag om Vietnam, Cambodja og Laos i Studenternes Hus, Nordre Ringgade 3, lokale: Hornung Stuen, 8000 Aarhus C. den 26. august kl. 19.30. Alle er velkomne, gratis adgang. 

Link:

Newsman @ Vietnam Portalen
-----------------------------------------
Find også Vietnam Portalen på:
Facebook - Youtube


   
Citer
Del: