Eksperter i industr...
 
Notifications
Clear all

Eksperter i industriel energieffektivisering til internationalt samarbejde med bl.a. Vietnam

1 Indlæg
1 Brugere
0 Likes
384 Set ialt
Newsman
(@newsman)
Medlem
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 20
Topic starter  

Eksperter i industriel energieffektivisering til internationalt samarbejde med bl.a. Vietnam

Har du erfaring med energieffektivisering i industrien, og brænder du for internationalt samarbejde inden for den globale grønne omstilling? Så er du måske en af vores nye kolleger. Vi søger to kandidater til arbejdet med energieffektivitet i industrien bl.a. til vores program i Vietnam.

Vi tilbyder

Der er nu to spændende stillinger åbne, hvor der er mulighed for, at arbejde internationalt med energieffektivisering med fokus på industrien. Vi søger både en erfaren profil, men også en profil, som kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring fra relevante stillinger. Begge stillinger giver dig mulighed for at:

  • udvikle og formidle din ekspertise om energieffektiviseringer
  • arbejde i et udfordrende og internationalt orienteret miljø med forskellige myndigheder, danske ambassader, udsendte energirådgivere, danske virksomheder, m.fl.
  • arbejde med projektledelse med fokus på energiscreening af forskellige industrier
  • sætte dit præg på den globale, grønne omstilling ved at formidle danske erfaringer

Din daglige arbejdsplads er i Energistyrelsen i København, men vores arbejde består også af rejser til vores partnerlande – omfanget kan tilrettelægges efter hvad der er muligt. Det er vores erfaring, at de gode resultater opnås i et fortroligt og tæt samarbejde med partnerne.

Du vil blive tilknyttet vores program i Vietnam, hvor du kommer til at arbejde med partnere både på nationalt og provinsielt niveau. Du får også mulighed for, at blive tilknyttet et af vores andre samarbejdslande – det kunne eksempelvis være Indonesien, der også har fokus på energieffektivisering inden for energiintensiv industri. Vi har pt. 19 samarbejdslande, og i en stor del af disse lande, indgår energieffektivisering som et element i landeprogrammet.

Om dig

Der vil blive lagt vægt på, at du kan formidle komplekse problemstillinger i en international kontekst og har sans for implementering af grønne energiløsninger under forskellige rammebetingelser i de pågældende samarbejdslande. Du har et solidt kendskab til energieffektivitet og energiintensiv industri, samt dansk regulering og politik. Du er stærk inden for dit faglige område, og har blik for økonomiske, tekniske og politiske facetter i forbindelse med energieffektivitet i forskellige sektorer inden for industrien i både ind- og udland.

Vi søger dig som:

  • har en relevant, videregående uddannelse såsom ingeniør (energiingeniør, maskiningeniør eller tilsvarende), eller anden relevant uddannelse
  • har godt kendskab til energisyn på virksomheder/industri, energiledelse, ISO50001, industrielle processer, energiteknologier og -systemer med fokus på energieffektivisering og vedvarende energi, fleksible energisystemer mv.
  • måske har international erfaring, eksempelvis inden for støtteprogrammer, institutionel analyse, organisationsudvikling og kapacitetsopbygning, politisk økonomi og interessentanalyser
  • måske har erfaring som projektleder eller lyst til at arbejde med projektledelse

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med dansk energipolitik, reguleringsmæssige rammebetingelser og virkemidler, som understøtter energieffektivitet inden for industri.

Bliv en del af Center for Global rådgivning

Vi er et center på ca. 80 medarbejdere, der samarbejder på energiområdet med 19 partnerlande. I alle partnerskaberne har vi fokus på grøn omstilling, vi arbejder med længerevarende programmer af fem års varighed, som i realiteten ofte bliver forlænget – vi har haft et succesrigt myndighedssamarbejde med Vietnam siden 2013.

I vores partnerlande samarbejder vi om, at nedbringe udledningen af CO2 blandt andet gennem energieffektivisering. De danske erfaringer med regulering og støtteordninger målrettet energiintensiv industri, såsom frivillige aftaleordninger, energisyn og energiledelse, er meget efterspurgte. Danske erfaringer med energieffektivitet efterspørges i stigende grad som en del af vores myndighedssamarbejde, herunder er områder som industri særligt i fokus, da mange af vores partnere ser store energieffektiviseringspotentialer netop her.

Om Energistyrelsen

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. I hele styrelsen er vi knap 750 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier

Du kan også læse mere om vores internationale samarbejder her.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den gældende overenskomst for akademikere i staten. Den konkrete indplacering er afhængig af erfaring og kompetencer.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorchef Ulrik Eversbusch på tlf. +45 4153 2646 eller kontorchef Ole Emmik Sørensen på tlf. +45 2537 5676.

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning

Den motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være os i hænde senest torsdag den 13. januar 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 3 og 4.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at skulle udarbejde en case og evt. en færdighedstest i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Newsman @ Vietnam Portalen
-----------------------------------------
Find også Vietnam Portalen på:
Facebook - Youtube


   
Citer
Del: